kılavuz

Merhaba kaykayla yatıp kaykayla kalkan, ortak bir aşkı paylaşanlar. Bu ay Sbc dağıtım ağında ki yeni ürünler nelermiş hep beraber bakalım.

Almost

-Almost; şahsi görüşüm varolan en hardcore ve elit takıma sahip ve özet geçmek gerekirse kaykay dünyasının parlayan yıldızı; ki DC’nin ana çizer kadrosu ile collob yapacak güçleri dahi var. DC derken ayakkabı markası olan değil Superman, Batman gibi karakterlerin olduğu DC. Uzun lafın kısası DC karakterlerinin olduğu decklerden sonra komple kaykaylarda stoklarda. Ayrıca Double Impact, Impact Plus, Impact serilerininde devamları ve yeni modelleri geldi. Bu konuda geçtiğimiz günlerde Chris Haslam şöyle birşey dedi ”Bu tahtalar hakkında kötü birşey söylüyorsanız sadece aptalca konuşuyorsunuzdur, yıllardır kaykay kayıyorum, ne yaptığımı biliyorum ve kaydığım en iyi tahtalar bunlar”. Aslında bunu çok daha sert söylüyor ama ”bana fuck dedi” gibi bir durumlar olmasın diye yazmadık. 

Yeni Almost ürünleri resmi mağazamızda: http://www.sbcden.com/Almost,LA_290-3.html#labels=290-3

Ve tabi ki Türkiye’nin 4 bir yanında Skateshoplarda: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

 

Blind

Blind 21 yılı geride bırakan ve her yıl dahada güçlenen marka. Şu anda Türkiye’de  en çok satılan 2. marka ve muhtemelen en çok sevileni, tabi bunda 135 TL gibi harika bir fiyatın ve A sınıf Kanada akaçaağacından yapılma tahtaların büyük önemi var. Bir çok yeni tahta modelinin yanında 3 adet yeni komple kaykay modeli de gelmiştir.

Blind’lara hemen buradan saldırabilirsiniz: http://www.sbcden.com/Blind,LA_291-3.html#labels=291-3

Ve tabi ki Türkiye’nin 4 bir yanında Skateshoplar dan daha sakince alabilirsiniz.: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Bonus olarak Blind’ın üstün insan projesi dahlinde ki takımından Yuri ve TJ Rogers’ın X2 vision videosundan bir kesit.

Cliche

-Cliche, Transworld Bussiness’ın yaptığı bir araştırmaya göre NewYork’ta en çok satan markaymış. Adamlar gerçekten değişik ve bu değişikliklerini Gipsy Tour videosu ile yeni bir boyuta taşıyacak gibiler. Bu video için yapılan özel seriden 2 yeni model geldi hemde Impact teknolojisi ile yapılmış durumdalar. Bunun  yanında klasik handwritten serisi ve dikkat çeken Botanical adlı bir model de çiçek çocuklar için satışta.

Cliche’leri hemen görmek için: http://www.sbcden.com/Cliche,LA_292-3.html#labels=292-3

Mağazalarda görmek için: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Darkstar

-Şimdi sıra Türkiye’nin en çok satan profosyonel kaykay tahtası ve komple kaykay markasında. Darkstar’ın 125 TL’lik serisinde onlarca yeni efsane model geldi. Bu seri 125 TL inanabiliyor musunuz? İlk olarak normal bir tahta için gerçekten çok ucuz ve kullanan herkesin size söyleyeceği gibi (bu arada gerçekten kayabilen ve kullanan kişilere sorun, facebookta ki sizin deyiminizle fame olmaya çalışan ollie yi yeni öğrenmiş ve herşeyi bildiğini sanan veletlere değil) tahtalar çok sağlam. Stil olarak gerçekten çok sert ve ütopikler. Darkstar’ın kurucusu Chet Thomas bu seri için yaptığı çalışmayı anlatıyor. Şöyle ki bu tahtalar Canadian maple’dan değil normal maple’dan yapılıyor (tabi hepimiz şaşırıyoruz) ancak içlerine konan yapıştırıcı resin’nin güçlendirilmiş hali. Yapılan darbe destlerinde normal bir tahtadan çok daha uzun ömürlü olduğu kanıtlanmış. Zaten kullanan bunu anlıyor diyor. Yeni sezona özel çok bomba bir seri de bizlerle Armegeddon serisi beni benden aldı. Eminim sizde tahtaları incelediğinizde bir süre çizimlere bakmaya devam edeceksiniz. Bunun dışındas yeni pro Cameo Wilson’nın 2 yeni model tahtası geldi. Darkstar gördüğünüz gibi çok yönlü bir marka. Komple kaykaya daha az para harcamak ve iyi birşey almak isteyenler için çıkardığı First Push serisinde 6 yeni model ve herdaim çıkardığı serilerden yeni modellerde geldi. First Push serisinin ne kadar kaliteli olduğunu Darkstar’ın patronu hayatını kaykaya adamış Chet Thomas ile aşağıda ki videodan görebilirsiniz.

Darkstar’ları resmi alışveriş mağazamızda: http://www.sbcden.com/Darkstar,LA_293-3.html#labels=293-3

Ve şahane mağazalarda: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Burada da Armegeddon serisi için bir video:

 

Enjoi

-Geldik Enjoi yeni sezona. Loi Barletta takımın başına geçtiğinden beri baya değişik şeyler oldu. İlk olarak Enjoi’nin artık 155 TL’lik serisi var. 3 yeni renk 3 yeni model Spectrum tahta satışta. Ayrıca bu sezonun bombası Carnival serisi. Alıp kaymaya kıyamayıp eve asabilirsiniz. Bu serinin yapım aşamasını Enjoi tarzı ile aşağıda izleyebilirsiniz. Ayrıca birde TieDye modeli gelmiş ki ben tam bu modadan sıkılmıştım Enjoi’nin yaklaşımı ile tekrar ısındım

Pandalar burada: http://www.sbcden.com/Enjoi,LA_294-3.html#labels=294-3 

Ayrıca diğer panda yuvaları: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Dusters

-Duster bizim en taze markalarımızdan. FHM dergisinde bile reklamını görebileceğiniz über popüler bir Longboard ve Cruiser markası. Adamaların The Doors ve Jimi Hendrix ile collobu bile var. Herneyse bu şaşkınlığı geçip 3 yeni efsane güzel longboard modeli’nin geldiğini sevinçle bildiriyoruz.

Modellere şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.sbcden.com/Dusters,LA_394-3.html#labels=394-3

Ve şu mağazalarda gidip gözlerinize ziyafet çekip edinebilirsiniz: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Burada da Dusters California bonusu:

 

Plan B

Plan B’yi bilmiyorsanız zaten bu yazıyı yanlışlıkla okuyorsunuz. Plan B yeni filmi True’yu duymadıysanız kendinizden utanın. Konunun bununla bir alakası yok ancak yinede belirtmek istedim. Plan B’nin bir çok klasik serisinin yanında bir yeni komple kaykayı ve 2 yeni tekerlek seti gelmiştir.

Enter the Plan B: http://www.sbcden.com/Plan-B,LA_379-3.html#labels=379-3

Plan B Mağazaları: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Plan B bonusu olarak en sevdiğim Plan B adamı PJ Ladd ile sadece kaykay:

 

Tensor:

Tensor dünyanın en hafif trucklarını üreten firma. Tabi normal ağırlıkta serileri de oldukça fazla sayıda mevcut. Size bir çok güzel seçenek sunuyorlar; güç istiyorsan bu, hafiflik istiyorsan bu. Ama Tensor’ü Tensor yapan şey aslında arge ye en çok para harcayan Truck firması olması. Kaykaycılar ve mühendisler ve bazen her ikisinide becerebilen insanlar (mesela Tensor’ün sahibi ve kaykayn babası Rodney Mullen) her gün bu truckları biraz daha geliştiryor. Ayrıca çok üst düzey bir takımları var. Harika tasarımlarda cabası. Aynı zamanda Türkiye’de kaykaycılara en çok destek veren Truck markası olduğunuda rahatça söyleyebilirim. Sizin de anlayacağınız üzere Tensor’e karşı zaafım var. Tensor iki yeni modeli ile bizlerle. Ayrıca birtanesi Cliche’nin takımında da kayan dev adam Andrew Brobjy için çıkardıkları truck. Cliche ile collob yapılmış olarak çıktı hemde Gipsy Tour videosu için özel tasarıma sahip. Gerçekten insan canlı gördüğünde gözlerini alamıyor.

Hemen şuradan görebilirsiniz: http://www.sbcden.com/Tensor,LA_296-3.html#labels=296-3

Mağazalar: https://sbcspor.com/nereden-alirim/bayiler/

Leave a Reply