Bir Alana 1 Bedava-Foundation Oddity

Foundation yeni videosu ”Oddity” 1 Şubat’ta yayında. Foundation Türkiye bu videonun onuruna 28 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında 1 alana 1 bedava diyor ve muazzam kampanyayı başlatıyor. Bu kampanyada yararlanmak için yapmanız gereken şey  https://sbcspor.com/kategori/foundation/ linkinden ürünü satın almak. Sonrasında alışveriş işleminin adres doldurma bölümüne geldiğinizde çıkan ”Sipariş Notları” adlı kutucuğa istediğiniz diğer Foundation tahtanın linkini yada adını yazmak. Yada alışverişinizi tamamladıktan sonra istediğiniz 2. Foundation tahta linkini info@sbcspor.com adresine göndermek. Bu iki yöntemide unutursanız üzülmeyin Sbc mağaza ekibi size zorla ulaşıp istediğiniz ama unuttuğunuz Foundation tahtayı hatırlatacaktır.

”’Yıl 1989, Tod Swank adında tırmalayan, parçalayan, yılmayan, kırılmaktan, kanamaktan korkmayan ve ilerleyen profesyonel bir kaykyacı sponsorlarının yavaş yavaş batmaya, kurumaya başladığını görür ve kendi başına hareket etme vaktinin geldiğini anlar. Ödemelerin arkadaşlık ve yoğun olarak maceralar ile karşılandığı bir takım kurar ve Foundation takımı ilk kez yollara düşer. ”Para yok-kaybedilecek plan yok” mottosu ile maceralarına başlarlar.
Bunu takip eden 28 yıl boyunca Foundation core kaykayın gerçek takipçilerinden bir süre sonrada öncülerinden olmaya devam etmiştir. Kaykayın ortaya çıkma sebeplerine sadık kalabilmiş nadir bir topluluk.  2017’ye geldiğimizde Dakota Servold, Corey Glick, Ryan Spencer, Corey Duffel, Joey Ragali, Nick Merlino, Dylan Witkin, Aidan Campbell ve Cole Wilson Foundation mottosunu başarı ile devam ettiriyor..

Kaykay dünyasının (ve daha bir çok kültürün ) temellerinden sarsıldığı ve kuruduğu günümüzdeyiz, Yıl 2017, Adına Foundation denilen tırmalayan, parçalayan, yılmayan, kırılmaktan, kanamaktan korkmayan ve ilerleyen karakterlerden kurulmuş; ödemelerin arkadaşlık ve yoğun olarak macera ile karşılandığı; mottosu ”para yok-kaybedilecek plan yok” olan Foundation takımı bir kez daha yollara düşer. Heyyhaat, video ”Oddity”  geliyor.”’

– Thrasher Magazine

Leave a Reply