Batuhan Tanış


B: Ne zaman, nerede dünyaya geldin?
Batuhan: 2001 yılı 22 Şubat tarihinde Kayseri’de dünyaya geldim

B: Daha önce Mars’ta yaşıyordum gibi çılgın kaliteli bir espiri yapmadığın için teşekkürler.
Batuhan: Rica ederim ehehe

B: Kayseri güzel spotları, tatlı insanları ve yemekleri ile ünlü şehrimiz. E ozaman en sevdiğin Kayseri spotları ve yemekleri neler?
Batuhan: Kayseri’de en sevdiğim spotlar arasında başta gelen Hunat bölgesinde bulunan 9 basamak hubba olan spot. Videoda 5-0 ve Kickflip 50-50 yapmıştım ayırt etmeleri için söylemiş bulunayım. Bunun haricinde şuan gözde spotlarımdan birisi olan 12 basamak hubba. Orda da Noseslide yapmıştım. Hoş spotlar.
Batuhan: Yemek için de sanırım mantıyı tercih edeceğim.

B: En sevdiğin kitap, insanları izle diye darladığın dizi, film?
Batuhan: Dürüst olmak gerekirse kitaplarla fazla aram yoktur o yüzden en sevdiğim diyebileceğim bir seçenek gelmedi aklıma. İzlenmesi için darladığım dizi How I Met Your Mother. Film için de Rocky serisini çok sevdiğimi söyleyebilirim :D
B: How i m.. beğendiysen Friends e delirebilirsin. Yinede Seinfeld i tek geçiyorum. Rocky muazzam, ara ara izlemek lazım, özellikle ilk filmini.

B: Kaymayı en sevdiğin insanlar, kaymayı hayal ettiğin insanlar ve yerler?
Batuhan: Ahmet Eren, Ozan, İsmet Berjan ve Yunus ile kaymayı çok severim. Biz birlikte büyüdük zaten Eren ve Yunus ile de sekiz yıllık bir geçmişimiz var bu seviyelere gelmemizi sağlayan da aramızdaki dostluktu diyebilirim. Hayalimdeki insanlar ve yerler… Andrew Reynolds ve birkaç kişiyle daha underground tarzı kapalı bir skateparkta canlı rock konseri varken kaymak.

B: Şimdiye kadar en çok üşüdüğün ve sıcaktan havaleler geçirdiğin anın?
Batuhan: En üşüdüğüm anım geçen yıl. Erciyes Dağı’nda bir organizasyon için Redbull adına çalışırken hem tipi vardı hemde hava -20 civarını görmüştü. Sıcaktan havale geçirdiğim anım ise henüz çok minik bir Batuhanken, tatildeyken Efes Antik Kent bölgesini dolaşırken yaşandı.

B: En çok korktuğun şey, en çok istediğin şey?
Batuhan: En korktuğum şey kalıcı eklem rahatsızlığı yaşamak. En çok istediğim şey ise aile kurmak.

B: En sevmediğin renk?
Batuhan: Cırtlak diye adlandırılan pembe :D
B: Çingens renk.
Batuhan: Aynen çingenimsi eheh

B: Bir kaykaycının en dikkat ettiğin özelliği?  Türkiye’de ve Dünyada izlemekten en keyif aldığın kaykaycılar?
Batuhan: En çok kayarken kaykayına nasıl davrandığı dikkatimi çeker. Hem anlık olarak hemde uzun vadede. Bundan çok şey çıkartabileceğimizi düşünüyorum. Stil de daha çok kaykayla ilgili olarak dikkat ettiğim şeydir. İzlemekten en çok zevk aldığım insan Yusuf, Adem, Kerem ve Furky :D Stillerini gerçekten iyi buluyorum ve hepsinin yöneldikleri trickler farklı farklı. Yurtdışına bakarsak da en çok Andrew Reynolds ve Robert Neal.

B: Kaykay dışında ilgilenmeyi en çok sevdiğin şey nedir peki?
Batuhan: Dört yıldır rap müzikle uğraşıyordum fakat artık kendimle bağdaştıramadığım için yapmıyorum. Daha çok müziği dinlemeyle ve görsel sanatla ilgileniyorum diyebilirim şu an. Bunun haricinde kaykaydan farklı olarak da spor yapmayı çok severim.

B: Sağlıklı bir birey :). Yapmaktan çoşku duyduğun spor dallar ve tavsiye ettiğin albüm-şarkı?

Batuhan: Vücudumu geliştirmeyi bunu bir türlü düzene koyamamış olsam dahi seviyorum. Kick boksu, boksu da nedense kendime yakın buluyorum ve stres atmak için güzel bir tercih gibi görünüyor. Tavsiye edeceğim albüm için çok düşünmem gerekebilir çünkü müzik yelpazem aşırı geniştir, her şeyi dinlerim. Ama okuyucuların dinlemesi için ufak rahatlatıcı bir iarkı tavsiyesi “Ruby Haunt – Destroyer”
Batuhan: Bu arada kaykaydan fazla farklı ve uzak görmediğim için söylemeyi unutmuşum. Snowboard kaymayı da gerçekten çok severim.

B: Sen kaymaya başlamadan önce kaykay neydi, şimdi ne ve gelecekte ne olacak?
Batuhan: Kaykay başlamadan önce varlığından haberdar olup da ulaşamadım bir şeydi, birgün şans eseri ayağımın altında buluverdim. Şu an kaykay hayatın tutunmaya devam ettiğim, tutunmak istediğim bir dalı ve gelecekte de iyi ki tutunmuşum diyeceğim bir şey olacak diye düşünüyorum. Ya da bi bakmışız aile geleneği de olabilir, kim bilir? (Umarım olur)

B: Tercih ettiğin tahta, teker ve truck boyutu?
Batuhan: Tahtada 8,5 boyutundan aşağı inmiyorum. Truck Venture 5,8 kullanıyorum. Tekerlek için de 54 mm tercih ediyorum.

B: Ozaman son ana geldik. Son olarak ne söylemek istersin?
Batuhan: Sağlıklı kayın, bol kayın. Geleceğiniz ve kendiniz için iyi şeyler yapmayı unutmayın. Dürüst olun ve etrafınıza iyi şeyler saçın. Herkese kocaman sevgiler…

B: Mucuks
Batuhan: 💕💕