The Heart Supply

The Heart Supply

The Heart Supply, kaykay efsanelerinden ve kaykayın gelişimi için büyük fedakarlıklar yapan Johnny ve Kori Schillereff ile çocukları Lenox ve Camp tarafından kuruldu.

Bu ekip kaykay dünyasına giriş yaptıklarından bu yana geçen yaklaşık 30 yıl, sayısız kaykaycı ve yaratıcı insanla çalıştıktan sonra, kaykay topluluğunun kaykayı nasıl daha kapsayıcı, uygun maliyetli hale getirdiğini ve en önemlisi kaykaydan aldıklarını diğer kaykaycılara ve kaykayın kendisine nasıl geri verdiklerine dair paylaştığı vizyonu inceleyip, isimlendirip hayran kalıyor.

The Heart Supply, aynı fikirde olan kaykaycılara, sanatçılara ve markalara nesiller boyu vizyonlarını gerçekleştirmeleri için rehberlik etmek ve onları desteklemek için ortaya çıkıyor. Bir çok farklı sebepten oluşan maliyetleri minimuma indirme fikri bu şekilde doğdu. Çünkü daha iyisinin daha pahalıya mal olması gerekmez. Amacımız çocuklara kendi kaykaylarına binme hediyesini vermek ve onları kaykay topluluğuna davet etmektir. Kaykayın getirdiği özgürlük, kültürel çeşitlilik ve dostlukların çok değerli olduğuna inanıyoruz. Kaykay sürmek, renk görmeyen, eşitliğe ilham veren, benlik saygısı ve farkındalık yaratan yaratıcı, fiziksel bir aktivitedir. Çocukların ayaklarının altına bir kaykay koymak, onların olumlu fırsatlara ve daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşama doğru yuvarlanmalarını sağlar. The Heart Supply ‘ın gelirlerinin bir kısmı çocuklara kaykay vermek için kullanılır.

– Schillereff’ler

Ürünler görmek için yandaki linke tıklayabilirsiniz: https://sbcspor.com/kategori/markalar/the-heart-supply/

Heart Supply resmi web sitesi: https://theheartsupply.com/

Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/theheartsupply/