Almost Mean Pets

Almost Mean Pets; bir hayvanı pet petlediğinizde oda sizi pet petler. Almost Mean Pets serisi karbon korumalı ve dünyanın en büyük sektörlerinden olan evcil hayvan sektörününde gücünü arkasına almış gibi yaparaktan bu harika deckleri bize getiriyor.

Karbon korumalı teknolojiler çeşit çeşit ayrılıyor tabi. Buradakinin ismi IMPACT LIGHT. Nedir ne değildir araştırmacı ruhlar için aşağıda uzunca açıklaması yazıyor. Aşağıdaki resimlere tıklayarak kendilerine ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

 

Almost deckler dünyanın en modern teknolojisi olan DSM teknolojisi ile üretiliyor. Deck katlarında %100 Kanada Akça ağacı kullanılıyor. Bu katların arasında bilinen en iyi tahta yapıştırıcısı olan Epoxy Resin kullanılırken, bu sayede deck daha esnek ve aynı zamanda daha uzun ömürlü.; bunun yanında diğer bir artısı ise kaykayın pop kısmı yani yere çarpan kısmı normal bir deckten daha çok sekme becerisine kavuşuyor, buda hareketlerinizin daha yüksek olmasını sağlar. Ayrıca Almost’un her decki tek kalıptan çıkıyor. Bu sayede Almost’un her tahtasının eğimlerinin hatasız olmasını sağlar.


Impact Light Teknolojisi Nedir?
-7 kat A sınıfı Kuzey Amerika kanada akça ağacı.
-Kat yapıştırıcısı olarak bilinen en iyi yapıştırıcılardan birisi olan epoxy kullanılıyor. Özetle, bu tahtaya hem esneklik hemde sağlamlık sağlar
– Ve tabiki Tahtanın köşeleri hariç heryerini kaplayan karbon şeritler.
Neden Impact Light?
-Daha sağlam tahta yapısı.
-Piyasada ki en hafif ve sağlam tahta teknolojisi olması.
-Daha sağlam ve uzun ömürlü pop.
-Daha uzun ömürlü tahta.

-Çok daha uzun süren yeni tahta hissi.


REGROWTH: Regrowth Almost’un dahil olduğu bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu sayede proje sayesinde her bir ağaç kesiminde iki tane fidan dikilmektedir.


Almost Tarihi:

Almost’un ortaya çıkışı 2003 yılında dünya kaykay tarihinin neredeyse en önemli iki street kaykaycısı ve bir çok temel kaykay hareketini bulan Rodney Mullen ve Daewon Song önderliğinde oluyor. Ayrıca günümüzde kullanılan eğimli kaykay Rodney Mullen tarafından geliştirilmiştir. Almost kurulduğu günden bu yana her daim takımında, dünyanın en üst düzey kaykaycılarını bir araya getirmeye devam ediyor. Ürettikleri kaykay ve parçaları hem doğaya saygılı, dönüştürülebilir hemde her daim en yüksek kalitede olmuştur. Bunlar gibi sebeplerden ötürü Almost tüm zamanların en popüler kaykay markalarından birisi olmaya devam ediyor.